Dar přátelství - Scanlan, Patricia, 1958- (BB/art, 2017)
Hilary a Colette jsou dlouholeté přítelkyně, jejich vztah je však velmi nevyvážený. Zatímco Hilary žije šťastným životem, naplněným starostí o rodinu a prací, je kdykoli ochotná pomoci či poradit. Colette, jedináček z bohaté rodiny, svou přítelkyni léta využívá. Hilary má naštěstí i skutečného, věrného přítele Jonathana a dobře ví, jak má pravé přátelství vypadat, ale přesto jí trvá velmi dlouho, než se rozhodne pro radikální řez. Nakladatelská anotace.