Doktore, poplach, jde o všecko! - Taylor, Patrick, 1941- (Leda, 2015)
Devátá část ze série humorných příhod, které prožívá v malebném irském městečku svérázný, občas drsný, ale obětavý praktický lékař Fingal O'Reilly, za nímž pacienti chodí nejen s neduhy, ale i s osobními trampotami.