Kdo roste v parku - Mìchalìcyna, Kateryna, 1982- (Host, 2019)
Ilustrovaný příběh o malém semenáčkovi, který hledá svou spřízněnou duši. Beletristické seznámení s vybranými druhy stromů. V jednom parku rostlo jedenáct velkých stromů a jeden malý semenáček. Přemýšlel o světě a všiml si, že každá rostlina, zvíře i člověk jsou si s někým podobní. Začal se tedy rozhlížet po okolních stromech a ptát se, ke komu patří on.