Ta druhá - Frances, Michelle (XYZ, 2019)
Thriller popisuje rozpadající se manželský vztah, jehož pospolitost narušilo nečekané těhotenství a mladá náhradnice. Carrie vede s Adrianem perfektní manželství, oba pracují v oboru a vzájemně se doplňují. Stabilita jejich manželství je ale silně narušena nečekaným těhotenstvím, jelikož se pár už na začátku jejich vztahu domluvil na tom, že nebudou mít děti. Carrie se i přes tuto úmluvu rozhodne dítě si ponechat a je nucena sledovat, jak se její manželství pomalu rozpadá. Adrian nemá k dítěti vztah a stále častěji tráví svůj čas v domě na pláži. Carrie se cítí opuštěna. V práci ji plně nahradila mladá Emma, která se podle Carrie snaží být víc, než jen její pracovní náhradou a stále častěji zasahuje Carrie do života. Kdo je ve skutečnosti Emma a s kým tráví Adrian stále více času v domě na pláži?