Mořská panna - Läckberg, Camilla, 1974- (Detektivka (Motto), 2017)
Policista Hedström ze švédského přímořského městečka řeší s pomocí své ženy vraždu zdánlivě bezúhonného muže, ze které se vyvine nesmírně komplikovaný případ.