Zkuste to doma sami - péče o tělo a vlasy : 137 receptů na přírodní kosmetiku, s nimiž budete šetřit přírodu i svou peněženku - Řezníčková, Monika (Kazda, 2019)
Návody k domácí výrobě kosmetických prostředků k péči o tělo, pleť i vlasy. Kupované šampony, kondicionéry, pleťové krémy a vody, balzámy na rty, sprchové gely, zubní pasty ad. výrobky obsahují převážně syntetické látky a jsou příčinou velkého množství odpadu. Kniha představuje jednoduchá, udržitelná a levná řešení přírodních a zdravějších alternativ. Recepty a návody na domácí výrobky z přírodních surovin.