Kobaltové nebe : Courtneyové se jen tak nevzdávají - Smith, Wilbur A., 1933- (Klokan (Alpress), 2019)
Krátce po skončení války se Saffron Courtneyová angažuje v pátrání po spojeneckých vojácích, které během války zajali nacisté. V opuštěných koncentračních táborech objevuje horor holokaustu, ale nemá času nazbyt - studená válka mezi dvěma světy nastupuje rychle a Saffron ví, že musí najít milovaného Gerharda, než se hranice uzavřou navždy.