Zeptej se moře - Andrews, Ivana (Klokan, 2019)
Román pro ženy o letní lásce a nelehkém rozhodování. Sofie pracuje jako recepční v luxusním vídeňském hotelu. Noční směny a neshoda s kolegou vyústí v hysterický výstup, proto odjíždí na měsíc k moři. Zde ji proud vžene do náruče charismatického Martina. Jejich začínající vztah je však narušen jeho bývalou přítelkyní, která mu oznámí, že je těhotná. Rozhodne se Martin pro povinnost, nebo dá raději šanci lásce? Nakladatelská anotace.