Nápady pana Apríla - Kolář, Jiří, 1914-2002 (Albatros, 2019)
Tři sady náročnějších i zcela nenáročných vyprávěnek, slovních hříček a nápadů, které mají jeden společný jmenovatel: apríl. Krátké nonsensové texty, nápady a pohádky ze třech tématických celků: Paměti pana Apríla, Malý rádce pana Apríla a Nápady pana Apríla. To vše v novém vydání s obrázky klasika české ilustrace k výročí sedmdesát let Albatrosu.