Rakvář - Bolton, S. J. (Domino, 2019)
Anglický kriminální thriller s policistkou Florence Loveladyovou, která po letech znovu odkrývá případ dětí pohřbených zaživa. Policistka Florence Loveladyová se vrací po třiceti letech do městečka Sabden v Lancashiru, aby na poslední cestě doprovodila Larryho Glassbrooka, vraha místních teenagerů. Když po pohřbu zajde do Glassbrookova domu, najde zde v úle ukrytou hliněnou sošku. Stejné sošky byly objeveny v rakvích, ve kterých Larry pohřbíval zaživa svoje oběti. Florence nález vyděsí. Je snad skutečný vrah či někdo, kdo s ním spolupracoval, stále na svobodě? A navíc - hliněná soška zpodobňuje samotnou Florence. Je třeba se vrátit zpět do roku 1969 a znovu projít tehdejší události, na které by bylo lepší zapomenout.