Johana s hlavou v oblacích - Braunová, Petra, 1967- (Už čteme snadno, 2018)
Pokračování příběhů holčičky Johanky vychází v edici Třetí čtení. Pro mladší děti. Co se to děje s Johankou? Nechce se jí vstávat, chodit do školy, kdeco poplete, s ničím není spokojená. Johanka má, jak se říká, hlavu v oblacích. Ale kdo za to může? Že by spolužák Pavel? Nakladatelská anotace. Kráceno.