Polštářoví podvodníci - Krolupperová, Daniela, 1969- (Mladá fronta, 2018)
Dobrodružství dvanáctileté Tamary, jejich kamarádů, kouzelném polštáři a o všem, co vědomosti získané kouzlem způsobí. Pro děti okolo 10 let. Tamara o prázdninách náhodou objeví na babiččině půdě kouzelný polštář, těší se, že ji čeká nejlepší školní rok v životě. Na učení nebude muset ani sáhnout. Postačí, když se na něm vyspí. Všechno běží podle plánu do chvíle, kdy se Tamara přihlásí do televizní vědomostní soutěže. Ta ji ze dne na den proslaví. Z Tamary je najednou věhlasné báječné děvče, které to parádně natřelo všem dospělým! Jenomže popularita rozjede kolotoč událostí, který Tamara nedokáže zastavit. Nakladatelská anotace. Kráceno.