Sto - naše rodinné album - Nakladatelství Paseka; Česká tisková kancelář (Paseka, 2018)
Soubor stovky historických fotografií, které zachycují momenty ze stoleté historie Československa a České republiky. Snímky (za každý rok jeden) poskytla Česká tisková kancelář a sto českých a slovenských osobností k nim napsalo stručné komentáře.