Můj první les : trvale udržitelné a přirozené lesní hospodářství - Wohlleben, Peter, 1964- (Kazda, 2018)
V této knize vysvětluje svůj systém šetrného lesního hospodářství. Koupě lesa, hospodaření v souladu s principy trvalé udržitelnosti, výběr stromů, tradiční lesnické práce, rozhodnutí o těžbě stromů, prodej dřeva i příprava palivového dříví: To vše zde najdete pěkně pohromadě a vysvětleno krok za krokem. Nakladatelská anotace. Kráceno.