Pět domácích prostředků nahradí celou drogerii : zkuste to zvládnout sami! : více než 300 návodů a 33 receptů, které ušetří vaše peníze i životní prostředí - Řezníčková, Monika (Kazda, 2018)
Úklid domácnosti pomocí pěti ekologických a levných prostředků. Životní prostředí šetřící, jednoduché, alternativní řešení nepotřebných produktů pro domácnost, pracích a čistících prostředků, přípravků k péči o tělo. Nahradí je jedlá soda, prací soda, ocet, kyselina citronová a jádrové mýdlo. Užitečné recepty a způsoby použití.