Pošťák Myšák doručuje - Dubuc, Marianne, 1980- (Host, 2018)
Jak to asi vypadá doma u Krokoušů? Nebo u pana Veverčáka? Je pondělí, pošťák Myšák se připravuje na svou každodenní obchůzku. Už naložil vozík balíčky a právě vyrazil na cestu. Přidej se k němu a nakoukni do domků i domečků všech, kdo bydlí v jeho rajonu. Každý příbytek je jiný, ale všechny jsou plné zajímavých věcí. Všimni si třeba chodby pod králičím domkem. Kam asi vede? Přes jídelnu, ložnicí plnou malinkých postýlek až tam, kde králíci... ehm, ehm, kakají. Podívej na ten veledlouhý dům zimomřivého pana Hada, co má po celé délce ohřívací lampy! A jaké poklady skrývá potopená loď, kde žije paní Chobotnice? Nakladatelská anotace. Kráceno.