Velká samota - Hannah, Kristin, 1960- (Argo, 2019)
Příběh o složitosti rodinných pout a vztahů na pozadí drsné aljašké přírody. Veterán z vietnamské války chce se svojí rodinou na Aljašce začít nový život. Po návratu z vietnamské války Ernt Allbright trpí nočními můrami, je neklidný, náladový, agresivní na svou ženu Coru i dceru Leni. Ernt si nikde nedokáže udržet práci a rodina se stále stěhuje z místa na místo. Když kamarád a spolubojovník z Vietnamu odkáže Erntovi dům a kus půdy na Aljašce, všichni tři doufají, že mají před sebou nový počátek. Na Aljašce nachází nové přátele, zvelebují si svůj domov a Ernt nalézá práci. Zdá se, že všechno zlé je již za nimi. Avšak život na Aljašce je obtížnější, než očekávali. Po počáteční euforii přichází krutá zima a Ernt opět propadá svým démonům. Cora a Leni zjišťují, že pokud chtějí v drsných podmínkách Aljašky přežít, musí spoléhat jen samy na sebe.