Zubr si hledá hnízdo - Bula, Oksana, 1989- (Host, 2017)
Co dělají zvířátka v zimě? Čím se živí, když všechno zasype sníh? Třeba takový medvěd celou zimu prospí. Ó, to by byla krása, zasní se zubr. A tak vyhledá tukoně, kouzelné lesní bytosti, které ukládají zvířátka k zimnímu spánku. Podaří se zubrovi tukoně přesvědčit, že by také rád celou zimu prospal a probudil se až s prvními paprsky jarního sluníčka? Nakladatelská anotace. Kráceno.