Čarokrásné knihkupectví. - Frixe, Katja, 1979- (Pikola (Euromedia), 2019)
Další Klárčino dobrodružství v knihkupectví. V Čarokrásném knihkupectví paní Sovové se koná talentová soutěž! Klárka už se nemůže dočkat a ani kocour Gustaf a kouzelné zrcadlo pan Král nedokážou mluvit o ničem jiném. Jen Klárčin nejlepší přítel Leo má pořád náladu pod psa. Co se s ním stalo? A odkud se vzal Klárčin nový kamarád - křeček Harry, který provádí opravdu podivuhodné kousky? Nakladatelská anotace. Kráceno.