Lovci hlav - Ryan, Chris, 1961- (Naše vojsko, 2019)
Danny Black, hrdina volné série, se tentokrát ocitá v Afghánistánu, kde na něj čekají nejen teroristé Tálibánu, ale také vnitřní nepřítel. Zkušený autor, bývalý voják, čtenářům předkládá další military thriller s postavou Dannyho Blacka. Součástí vojenské operace v afghánské provincii Helmand je elitní tým, likvidující místní zosnovatele útoků. Válka proti terorismu běží naplno. Fyzicky i psychicky náročný úkol se promění v peklo, když má být celý pluk kvůli mocenským hrám zdiskreditován. Black je obviněn z válečného zločinu a při útěku za pravdou se nemůže spolehnout ani na nejbližší spolubojovníky.