Nejsem živá - Frasier, Anne, 1954- (Ikar, 2019)
Americký detektivní thriller o policistce Jude, kdysi vězněné sadistickým únoscem, která se opět ponořuje do vyšetřování náročných případů. Tentokrát se svým kolegou-detektivem Uriahem řeší sérii krutých vražd. Jude opět pracuje jako policejní detektiv. Nočních můr ze své minulosti, kdy byla vězněna a mučena, se však nemůže zbavit. O tom ví své Elliot, soused bydlící o patro níže. Jude a její policejní kolega Uriah Ashby řeší případ série krvavých vražd. Kdosi, a zřejmě nepůjde jen o jednoho pachatele, podřezává lidi. Jak si je vybírá, to je záhadou. Totožnost obětí, počet, místo... se mění. Chybí společný jmenovatel vražd.