Rozstřel - Brown, Sandra, 1948- (Euromedia Group, 2019)
Antologie jedenácti krimithrillerových povídek, jež jsou dílem smíšených dvojic, utvořených z nejúspěšnějších současných anglosaských autorů a autorek žánru. Doplněno stručnými medailonky a komentářem editora. Dvacet dva světově uznávaných autorů se spojilo kvůli této nezapomenutelné antologii. Na každé povídce se vždy podíleli dva spisovatelé: muž a žena. Jedenáct nejoblíbenějších světových autorek od Diany Gabaldon přes Sandru Brown po Kathy Reichs se dalo dohromady s jedenácti neméně oblíbenými mužskými autory, jako je například John Sandford, C. J. Box, Nelson DeMille nebo Peter James. A to všechno pod taktovkou oceňovaného britského spisovatele Lee Childa. Nakladatelská anotace.