Úplně cizí lidé - Moriarty, Liane, 1966- (Ikar, 2019)
Devět klientů, devět různých životních příběhů. Tito doposud neznámí lidé se prvně setkají v luxusních lázních uprostřed pustiny, aby zde společně podstoupili proměnu duše i těla. Devět lidí se sejde v Domě pohody, lázeňské vile uprostřed přírody, aby zde vyzkoušeli speciální desetidenní ozdravný program, který navždy změní jejich životy. Každý z nich má svůj vlastní příběh i důvod, proč je zde. Spisovatelka romancí pociťující krizi středního věku, tříčlenná rodina skrývající soukromou tragédii, manželský pár, rozvedená žena a dva muži. To jsou klienti podstupující speciální procedury pod vedením Máši, ředitelky lázní. Léčebné postupy jsou vskutku zvláštní, stejně jako i Máša, a pobyt v Domě pohody rozhodně změní životy všech přítomných.