Zlatá klec : nevěř mu, nevěř nikomu - Läckberg, Camilla, 1974- (Metafora, 2019)
Zrada od milovaného člověka bolí nejvíc, ale také nejvíc motivuje k pomstě. Faye o obou ví své. Proto je její pomsta dokonalá... Faye s manželem Jackem vedou obří prosperující firmu a s malou Julienne tvoří na první pohled dokonalou rodinu. Jednoho dne se však celý snový život roztříští. Faye přijde na manželovu nevěru. Ten ji následně hned opouští, rozvede se a zařídí, aby firma i všechno jmění připadlo jemu. Jenže Faye je silná, schopná a chytrá. Vybuduje své vlastní impérium a najde dost kompromitujících materiálů vztahujících se k Jackovým obchodním praktikám. Poměr sil se prudce mění - nejen na úrovni korporátů, ale i mezilidsky. A Faye jde ještě dál. Vítězství v podobě dokonalé pomsty je na dosah ruky. Jack se nevzdává... a boj bez pravidel se vyhrocuje...