Ženy z ostrova kamélií - Bach, Tabea (Ikar, 2018)
Další setkání s mladými manželi Sylvií a Maëlem. Strhující příběh o důvěře a zradě na pozadí nádherného bretaňského pobřeží. Po opojné svatební oslavě na ostrově kamélií si Sylvie a Maël přejí dítě. A náhle stojí před jejich dveřmi Maëlova bývalá velká láska Chloé se sedmiletým synem, kterého k všeobecnému překvapení představí jako Maëlovo dítě. Ale to není všechno. Chloé chce Maëla získat zpátky. Může Sylvie bojovat o svou lásku, aniž by se přitom stavěla mezi otce a syna? A vzápětí hrozí zahradnictví zánik, nebezpečí, které mohou Sylvie a Maël zažehnat jen společnými silami. Nakladatelská anotace. Kráceno.