Čarokrásné knihkupectví. - Frixe, Katja, 1979- (Pikola (Euromedia), 2018)
První kniha ze série Čarokrásné knihkupectví určená dětem od 8 let. Klárčina nejlepší přítelkyně Lenka se stěhuje do jiného města. To je pro obě kamarádky katastrofa! Klárku ale napadne úžasný plán - schovat Lenku na nejbezpečnějším a zároveň nejbáječnějším místě pod sluncem. v Čarokrásném knihkupectví paní Sovové. Klárka nezná krásnější místo! Může si tady celý den listovat knížkami, snít, vyvádět s rýmujícím kocourem Gustafem a naslouchat moudrému zrcadlu panu Královi. A paní Sovová se ráda rozdělí o oblíbené čokoládové dortíčky. Když se nad osudem knihkupectví stahují mračna, potřebuje i vždy dobře naladěná paní Sovová pomoci. Nakladatelská anotace.Kráceno.