Můj stát : putování s českým lvem za sedmi státními symboly - Velíšek, Martin, 1968- (Universum (Knižní klub), 2016)
Bohatě ilustrovaná kniha seznamuje přístupnou formou děti se symboly české státnosti: vlajkou, hymnou, pečetí či státním znakem.