Smrtící hry - Robinson, Steve (Mystery Press, 2019)
Genealog Jefferson Tayte pátrá po sériovém vrahovi ve Washingtonu, kam ho povolá FBI. Ve Washingtonu jsou v bedně z plexiskla nalezeni utopení dva bratři-dvojčata. Jeden z nich má v ústech roubík a je přivázaný k židli. Jedná se o poslední z řady krutých a promyšlených vražd, které mají společné dvě věci: vrah zanechává na místech činu rodokmen a oběti jsou nějak spojené s genealogem Jeffersonem Taytem. Tayte proslul jako nejlepší ve svém oboru, jenže tentokrát stojí proti genealogickému géniovi, který se zdá být neustále o krok napřed. Počet mrtvých narůstá a Tayte se utápí v pocitu viny. Jeho pověst i kariéra jsou v troskách. Vrah si dělá, co chce a je pouze otázkou času, než si přijde pro svůj hlavní cíl... Nakladatelská anotace. Kráceno.