Venkovská svatba - Hannay, Barbara (Baronet, 2019)
Návrat do krajiny mládí a velké lásky není vždy idylický a může hodně bolet. Ale ukrývá také naději na usmíření a smíření se s minulostí. Dvě svatby, dvě zlomená srdce... a druhá šance! Flora Drummondová se vrací do Burraley, aby zahrála s kvartetem na svatbě svého nejlepšího přítele z dětství Mitche. Jenže stále nemůže zapomenout, že kdysi byla do tohoto pohledného ženicha bláznivě zamilovaná. Vše je tak, jak má na správné venkovské svatbě být: kostelík vyzdobený květinami, netrpěliví svatebčané, nervózní ženich postávající před oltářem... jen nevěsta chybí a vypadá to, že si svatbu na poslední chvíli rozmyslela. V tom samém kostelíku se před padesáti lety konala podobná svatba s podobným příběhem zrady a zlomeného srdce. Hattie, nevěsta, která tenkrát zmizela, se po letech vrací zpátky na místo činu. Minulost i přítomnost se setkávají v tomto jediném okamžiku v kostelíku v Burralee a budoucnost dává novou šanci všem, kteří se tu sejdou... Nakladatelská anotace. Kráceno.