Hravá zvířátka : úkoly pro předškoláky - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Bambook, 2017)
Veselé ilustrované básničky, veršované příběhy a hravé úkoly určené předškolním dětem. Se zvířátky z lesa, louky, ze dvorku i ze zoo si procvičí všechny dovednosti potřebné pro bezproblémový vstup do školy.