Rostlinná antibiotika si vyrobíme sami : léčení a prevence kořením a bylinkami - Ritter, Claudia, 1968- (Mladá fronta, 2018)
Autorka představuje alternativy klasických antibiotik, která stále častěji vedou k odolnosti choroboplodných zárodků nebo k poškození střevní mikroflóry.