100 snadných papírových květin : květiny, které neuschnou - Elam, Kelsey (Metafora, 2017)
Kniha nabízí sto návodů na výrobu papírových květin. Jednoduché, dopodrobna vysvětlené pracovní postupy, od barvení, vystřihování a sestavování vlastních nádherných květinových vazeb.