Osobnosti České republiky - Křišťanová, Dita, 1980-; Izák, Martin; Izáková, Lenka (SUN, 2019)
100 výjimečných osudů pro zvídavé kluky a holky. Chcete poznat nejvýznamnější české osobnosti, které by měl znát každý Čech? Chcete vědět, co dali tito lidé naší zemi, čím se proslavili ve světě? V této knize se seznámíte s králi, světci, politiky, vynálezci, cestovateli, spisovateli a dlašími velikány