Můj brácha robot - Patterson, James, 1947- (Albatros, 2015)
Humorný příběh kluka Sammyho, který musí v rámci experimentu chodit do školy s robotickým bráchou. Doprovázeno komiksovými ilustracemi. První díl série pro starší děti.