Můj nejhorší školní rok : jak jsem přežil šikanu, brokolici a Hadí kopec! - Patterson, James, 1947- (Albatros, 2014)
Co vznikne, když smícháte partičku Tchořů, naprostých nul, s bandou podlých „superkluků“, při jejichž vyvádění se dospělí snad pokaždé dívají někam jinam? Třaskavá směs, která má za následek spoustu MALÉRŮ! říká hrdina knížek Rafe Katchadorian. Rafe je v každém ohledu potížista, ale jediný se na táboře zastane slabšího. Nakladatelská anotace.