Můj nejhorší školní rok : můj brácha je vypečený sedmilhář - Patterson, James, 1947- (Albatros, 2013)
Myslíte si, že je to taková trefa mít bráchu, z kterého učitelé šílí? stěžuje si Georgie. A nastoupit po něm do šesté třídy, odkud ho vyloučili? Georgie to nemá vůbec lehké, srovnávají ji s průšvihářem Rafem, a přitom měla Georgie dosud jen výborné známky! Georgii nezbývá, než o svých schopnostech všechny přesvědčit. Najde si kamarádky, dají dohromady rockovou kapelu, a i když to zpočátku je jen hodně rámusu, sehrají se, a dokonce vystoupí na školním plese s ohromným úspěchem! Nakladatelská anotace.