Cestovatelé v čase. - Vázquez, Victoria, 1974- (Cestovatelé v čase, 2019)
Alex a Qiang jsou cestovatelé v čase. Mají se dostavit do Londýna, kde dostanou další instrukce. Tentokrát se musí přenést v čase do renesanční Itálie a najít mistra Leonarda. Podaří se jim to? A zabrání použití létajících strojů během bitvy? Vydej se spolu s nimi za dobrodružstvím!