Varovná zpráva pro Marca Antonia - Vázquez, Victoria, 1974- (Cestovatelé v čase, 2019)
Alex a Qiang na své druhé dobrodružné pouti časem, tentokrát do starověkého Říma. Poté co Alex a Qiang získali od královské společnosti učených Cestovatelů stroj času, vydávají se do věčného města, aby předali důležitou zprávu.