Poklad krále Šalamouna - Vázquez, Victoria, 1974- (Cestovatelé v čase, 2019)
Alex a Qiang na své první dobrodružné pouti časem za pokladem moudrého krále Šalamouna. Během školního výletu do Herkulovy jeskyně se Alex a Qiang nečekaně přenesou do starověkého Jeruzaléma. Někdo se zde chystá zmařit dostavbu Šalamounova chrámu.