Slib - Crais, Robert, 1953- (Metafora, 2016)
Hledání pohřešované ženy a nález mrtvoly v domě plném výbušnin je startem k nebezpečnému pátrání po obchodnících se zbraněmi, korupci a terorismu. Autor svedl dohromady hrdiny z dvou řad svých příběhů: zdánlivě nesourodá čtveřice s nasazením života svádí vítězný boj s chladnokrevnými soupeři. Kriminální román v duchu drsné americké školy.