Případ podezřelého arcibiskupa : zločiny na Velké Moravě - Češka, Stanislav, 1955- (MOBA, 2017)
Devátý příběh z volné historicko-detektivní řady Zločiny na Velké Moravě, tentokrát z nejvyšších církevních kruhů.