Mám tě v hrsti - Robb, J. D., 1950- (Klokan (Alpress), 2019)
Další detektivní román s vyšetřovatelkou Evou Dallasovou, která tentokrát řeší příčiny ničivé exploze v sídle letecké společnosti Quantum Air. Během schůze, která má rozhodnout o budoucnosti letecké společnosti, vtrhne do místnosti viceprezident podniku Rogan, opásaný výbušninami. Vyšetřování masakru se ujme Eva Dallasová, která zjistí, že Rogan byl k činu donucen vyděrači, jež drželi jeho rodinu jako rukojmí. Na povrch ale postupně vyplouvají mnohem horší věci a Eva má co dělat, aby se sama neocitla v hledáčku nelítostných vrahů. Nakladatelská anotace.