Devátá oběť - Stabenow, Dana, 1952- (Mystery Press, 2019)
Kate Shugaková, bývalá vyšetřovatelka kanceláře nadvládního v Anchorage, je znovu požádána o pomoc při pátrání po vražedném střelci z aljašské rezervace. I když Kate Shugaková opustila svoji pozici vyšetřovatelky kanceláře státního nadvládního v Anchorage, pokračuje ve vyšetřování zločinů uprostřed aljašské rezervace. Během jednoho jarního dne se šílený střelec vydá na svoji vražednou misi. Mrtvých je celkem devět. Ovšem balistická expertíza prokáže, že devátá oběť byla zabita jinou zbraní. Zdá se, že se na Aljašce ukrývá ještě další vrah. Po jeho identitě pátrá Kate. Doprovází ji její věrná společnice, polovlčice Obluda.