Neboj, neboj! : velká kniha o strachu nejen pro malé strašpytle - Rezková, Milada, 1979- (Yinachi, 2017)
Nahlédni na strach z různých úhlů. Představ si ho jako úzkost, paniku, fobii, ale také jako odvahu. K ruce je ti chlapec Jirka, který se strachem prožívá plno dobrodružství. Dokáže tě rozesmát na celou stránku, tomu věř. Kdo se bojí, ten do lesa klidně může. Ale půjde se líp tomu, kdo si obavy dokáže přiznat, pojmenovat je a pochopit. Nakladatelská anotace. Kráceno.