Nevinný klient - Pratt, Scott, 1956-2018 (Mystery Press, 2019)
Detektivní thriller předčasně zesnulého amerického bestselleristy v hlavní roli s obhájcem Joe Dillardem. Joe Dillard - úspěšný advokát, obhajující ty nejnebezpečnější zločince, začíná být znechucen svou prací a má v úmyslu opustit kariéru. Jako poslední kauzu bere případ číšnice z pánského klubu, obviněné z brutální vraždy. Mladičká Angel v něm vyvolává ochranitelské pudy, které vyvěrají z pocitu viny, že v dětství nedokázal ochránit svou sestru před znásilněním. Joe konečně zažívá pocit uspokojení z pomoci nevinnému. Následující události však situaci nečekaně zkomplikují a aktéry případu čeká překvapivé rozuzlení.