Divomor : síly, jež v sobě objevila Morrigan Crowová - Townsend, Jessica, 1985- (Albatros, 2019)
Pokračování fantasy série přináší další osudy Morrigan Crowové v tajemném světě Nikdyuš. Morrigan sice zlomila svou smrtící kletbu a vykonala nebezpečné zkoušky, ale její cesta k Nikdyuši a všem jeho tajemstvím teprve začala. A ona rychle zjišťuje, že ne všechna magie se využívá pro dobrou věc. Morrigan dostala pozvání vstoupit do Divinské společnosti, která jí slibovala přátelství a ochranu, ale kdosi ji a její společníky vydírá, takže i těch pár věrných přátel se obrací proti ní. Zbaví se Morrigan někdy svého prokletí? Nakladatelská anotace.