Městské legendy - Mazal, Miloš, 1981- (Albatros, 2019)
Novodobé mýty z celého světa vyprávěné zkratkovitě formou komiksu a doplněné prozaickým úvodem o kořenech legend. Lehce hororové povídky vyprávějí "pravdivé" příběhy, které jsou soudobou podobou městského folklóru. Potkáte se s opičím mužem, děsivým klaunem, legendární čupakabrou i srdce drásajícím plačícím chlapcem.