Nalehko : méně věcí - víc zábavy : jak si užít i stovky kilometrů dlouhý trek - Kosek, Petr, 1979- (XYZ, 2019)
Rady a tipy, jak se připravit na dlouhé pěší výlety. Najdeme zde rady týkající se výběru základního vybavení (stan, spacák, batoh, karimatka, oblečení, obuv, nádobí nebo potřeby na vaření), potravin a vody, map, navigace, doplňků a různých nezbytných drobností (trekové hole, nůž, čelovka, lékárnička atd.). Nechybějí zde ani doporučení, jak se ohleduplně chovat během pobytu v přírodě.