Hravá anatomie : posviť si na lidské tělo - Davies, Kate, 1962- (Knihy Omega, 2018)
Originální knížka pro děti, která odkrývá tajemství lidského těla pomocí ilustrací 3 v 1 (RGB ilustrace). Součástí knihy jsou tři barevné čočky. Pomocí červené si máme možnost prohlédnout kostru, zelenou prozkoumáme svaly a modrou uvidíme životně důležité orgány. Kromě ilustrací, které představují jakousi rentgenovou místnost, nechybí v knize ani stručné informace s klíčovými fakty, jak funguje lidské tělo.