Nevinná lavina - Březinová, Ivona, 1964- (Go! - Gang odvážných, 2017)
Druhá kniha z volné série GO! - Gangu odvážných. Napínavé i poučné čtení tentokrát o normálním výletu na lyžích, který se ale nečekaně změní v boj o přežití. Pro děti od deseti let.